Zoeken
  • katrien

Waag jij je mee op stap?

Bijgewerkt op: 22 apr. 2021

Als ik een jaar geleden had geweten, dat corona nog steeds ons doen en laten bepaalt. Dan had ik ongetwijfeld gigantisch getwijfeld en misschien de sprong niet eens gewaagd. Maar één jaar ondernemen leert me dat onzekerheden er gewoon bij horen. Dat je wegen inslaat zonder te weten waar die je heen leiden. Je loopt al eens verkeerd en dan weer recht op je doel af. Maar altijd kom je langs nieuwe wegen en ontmoet je andere reizigers. Ook ondernemen is onbetreden paden inslaan op buikgevoel en vooral met veel durf. Durf om de uitkomst niet exact te kunnen voorspellen. Durf om te beginnen stappen zonder helemaal te weten waar je zult eindigen. Ontdek de concrete routes waar jij misschien wel mijn medereiziger kan zijn. Ben jij die durver die ook bereid is om zijn of haar stapschoenen aan te trekken?

P.S. Als ik bovenstaande herlees, ben ik duidelijk verslingerd geraakt aan wandelen. Alle tips voor onbetreden paden welkom!28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven